петак, 30. јануар 2009.

Како ће се остварити долазак антихриста?


ГЛОБАЛНА, СВЕТСКА РЕЛИГИЈА - ЕКУМЕНИЗАМ
Светска Религија се не ствара – ОНА ЈЕ ВЕЋ СТВОРЕНА, она већ постоји и делује!
Антихрист ће своју власт утврдити на три стуба: политика, економија, религија. То јест, још пре него што се антихрист појави, организација која припрема његов долазак – светско масонство – ствoриће три светске подорганизације:

Светска Политика
Светска Економија
Светска Религија

Ако је неопходно ми бисмо могли да у детаље проанализирамо и несумњиво се уверимо да светска Политика већ постоји. Много је примера. Немамо места да у овом кратком раду наведемо све, али већ постоје нови (унификовани) пасоши држава и светска полиција као јединствени орган светске политике.

Светска економија такође постоји. Постоји и светска НОВЧАНА ЈЕДИНИЦА. То није долар (он се користи само у САД) и није евро (он се користи само у Европи). Међународни новац је ЕЛЕКТРОНСКА ИНФОРМАЦИЈА, а монета је – електронска јединица! Све банке света су сједињене у једну мрежу и раде на том монетарном систему.

Лако закључујемо да ако већ постоје два стуба, онда (логично!) постоји и трећи – светска Религија! Да, постоји! Светска религија се назива СВЕјерес екуменизма. Створили су једну светску религију. Уједињене су све јереси – све нехришћанске религије: обновљена је Вавилонска кула (Пост. 11,4-9).
Светској религији припадају све људске религије које је измислио пали човек након што се одвојио од Бога и изгубио познање Истине. Њој припадају све “цркве” које су одсечене од Лозе Исус Христос. Тој светској религији припада све званичне православне - екуменистичке цркве. Сви они имају заједнички религиозни живот, заједничке ритуале, заједничке литургије. Њихово јединство више није циљ ка коме се тежи – оно већ постоји! Оно је реална стварност! Изражава се у тим заједничким ритуалима, у тим заједничким литругијама, у заједничком религиозном животу…

dalaj lama i rabin
Светска религија све спаја у једно: Далај Лама са Рабином
У тексту који следи даћемо само неколико примера, тек ради информисаности, без улажења у детаље. За нас је немогуће да опишемо сав деценијски ток религиозног живота СВЕјереси екуменизма, па још у истраживању овако малог обима. …Догађаји који се тамо наводе су познати. Такође, на ту тему постоји и небројено мноштво фотографија објављених у најразличитим земљама читавог света. Оне нису толико познате у православним земљамa, зато што их тамо не приказују, како православни не би увидели обману и како се не би узнемирили, и да не би изашли из прелести и из смртоносних мрежа екуменизма. У другим пак земљама јеретици и иноверци се радују када их виде.
Навешћемо само два нарочито карактеристична примера заједничких литургија. Из тих примера јасно се види да се светска Религија не ствара – ОНА ЈЕ ВЕЋ СТВОРЕНА, она већ постоји и делује! У тим мешовитим литургијама МАНИФЕСТУЈЕ СЕ и ДОБИЈА СВОЈ РЕАЛНИ ИЗРАЗ литургијски живот заједнички за све подрелигије које чине светску Религију! Ти примери дају нам представу о овој Религији, могућност да је посматрамо у пракси и да схватимо каква је та Религија и какав је њен живот!

asizi 1986
Све религије су једно! Асизи 1986.
У тим заједничким литругијама нарочито је карактеристично то што обично почињу ОТКРИВЕНИМ НЕЗНАБОШТВОМ – ритуалним призивањем нечистих духова, како би они дошли и “благословили” и “осветили” литургију и све који у њој узимају учешћа. Заиста, сваки нормалан човек лако увиђа да то није благослов и освећење него нешто сасвим супротно: оскверњење и проклетство. У тој зајединчкој литургији узимају учешће представници новокалендарске “цркве” Грчке, Московске патријаршије и свих помесних официјелних цркава или боље рећи они који себе називају “православнима”. Поменути “православци” једнако као и остали присутни примају незнабожачко “освећење” и “благослов”. Реч је о различитим видовима шаманизма, о древним магијским ритуалима и свакојаким другим видовима отвореног паганства и сатанизма.

Светска Религија користи имена која придају мање - више “научни” призвук како самој религији као организацији, тако и њеним организованим обредима (збориштима): “Светски Савет Цркава”, “Шеста Генерална Асамблеја Светског Савета Цркава” – мада шамански ритуали који се тамо савршавају и међурелигиозна гунгула и хаос за разлику од самог назива уопште не делују научно.
Заједнички религиозни обред у Ванкуверу у Канади у августу 1983. отпочео је “свештеним” огњем и индијским шаманским ритуалом, којим се призивају нечисти духови како би дошли ради “благослова” и “освећења” литургије и свих њених учесника. Индијци су подигли тотем са симболом божанства покровитеља племена. 
Јеврејски рабин проповеда о јединству између јевреја и хришћана. Слушаоци те проповеди који себе називају “православнима” очигледно се не буне против могућности ИДЕОЛОШКОГ јединства између 1) оних који су распели Христа и поричу да је Он Христос, и 2) њих самих, који признају да је Он Христос (тобоже признају!) па се зато и називају “хришћанима”, па још и “православнима”, и тобоже се клањају Њему, а не онима који су Га распели и њиховом лажном христу – антихристу!
ВХОД СА ЈЕВАНЂЕЉЕМ – део саме литургије. На челу поворке носе корпу са хлебовима који симболизују или тачније речено ЗАМЕЊУЈУ свето Причешће и Тело Господа нашег Исуса Христа. Иза корпе носе Јеванђеље. Носи га православни или тачније назови - православни епископ Торонтски Сотирије који припада Константинопољској патријаршији, новокалендарској “цркви”.
“Eпископ” Сотирије Торонтски из Константинопољске патријаршије благосиља Јеванђељем учеснике шаролике литургије.
“Митрополит” Хризостом из Константинопољске патријаршије, новокалендарске “цркве”, савршава “ломљење хлеба” за екуменистичко причешће! Овом пародијом, овим изругивањем, замењена је најсветија свештена радња која се на Православној Литургији савршава уз возглас: “Пазимо! Светиње светима!” Ово богохулно театрализовање Светиње представља крајњу безбожност!
А ово изгледа “појање” на литургији различитих духова…
То је потпуно сатанистички ритуал. Али оно што их изнад свега показјуе као НАЈВЕЋЕ рушитеље вере, то је чињеница да се шепуре у свештеним одеждама православља и користећи свете химне упућене Светом Богу – које је Он Сам предао светитељима Својим – они ту прослављају сатану, обмањујући наивне својом маском.
Заједничка литургија у Канбери у Аустралији одржана 7. фебруара 1991. године током “Седме Асамблеје Светског Савета Цркава”. Као и литургија у Ванкуверу у Канади, тако и ова започиње ОТВОРЕНИМ ПАГАНСТВОМ – ритуалним призивањем нечистих духова како би дошли и “благословили” и “осветили” литургију и све који у њој узимају учешће. Запаљен је био и огањ из кога је излазио “очишћујући” дим. СВИ учесници литургије пролазили су кроз тај дим и то “очишћење”: и представници Константинопољске патријаршије, и Грчке Новокалендарске цркве, и Московске патријаршије, и Српске патријаршије и сви други учесници који себе називају “православнима” – сви су они, улазећи у “Скинију поклоњења”, пролазили кроз тај оскврњујући “очишћујући” демонски дим – кађење демонима. 
Скинија поклоњења. Где се савршава та заједничка литургија? Направили су један огроман шатор, који подсећа на старозаветну Скинију. Назвали су га “Скинија поклоњења”. Тамо су подигли једну бину, као у позоришту. Ту су поставили и “свети” Престол. На њему ће се савршавати литургија. Пре но што до тога дође, на самом почетку ће, као што смо рекли, бити обављено призивање нечистих духова – аустралијски шамански ритуали, крици, пљескање…
Ту се налазе и екуменисти, који се називају “православнима”. Ево њихове “православности”! Какве везе све то има са Светим Православљем? Када је било допустиво да пред Светим престолом, тамо где ће православни свештеник или архијереј служити Свету Литургију, претходно играју врачеви, полуголи и намазани бојама, да скачу пред Светим Престолом и испуштају такве нељудске, демонске крике? Је ли то Православље? Какве то уопште везе има са Православљем?
То је крајња безбожност!
 
У “Скинији поклоњења” нашло се више од 4.000 учесника Асамблеје.
Ту учествују представници СВИХ помесних “православних” цркава:
18 представника Константинопољске патријаршије, на челу са ондашњим “митрополитом” Халкидонским, а данас “патријархом” Вартоломејом;
12 представника Грчке Новокалендарске “цркве” на челу са “митрополитом” Неапољским и Ставропољским Дионисијем…
Особа у раси у левом горњем углу није некакав обичан фотограф, него сам Христодулос, данашњи “архиепископ” новокалендарске “цркве” Грчке, а тада још “митрополит” Димитријадски.
Највећу делегацију, готово 40 представника, има Московска патријаршија, на челу са “митрополитом” Смоленским Кирилом (новоизабрани Руски патријарх).
Чита се ПРАВОСЛАВНИ СИМВОЛ ВЕРЕ! Парадокс, спрдња, или шта? Читају га заједно сви јеретици света (!?!) на челу са “архиепископом” Стилијаном из новокалендарске “цркве” Константинопољске патријаршије. Сходно томе он је – архијеретик. Читање се савршава на енглеском језику.
Поред њега је други архијеретик: “митрополит” Мирски Хризостом (који је на ванкуверској литургији савршавао ломљење хлеба). Између њих двојице стоји “свештеница” Lois са епитрахиљем!
А сада “митрополит” Хризостом чита “Оче наш” на грчком, док сви остали јеретици ту молитву читају на својим језицима. 
Следи литургијски целив “Возљубим друг друга”. Тај целив има светотајински карактер – они који се целивају тиме исповедају своје јединомислије и ПОТПУНО ЈЕДИНСТВО ВЕРЕ!
У овом светотајинском литургијском целиву узима учешће и Христодулос, данашњи “архиепископ” екумениста - новокалендараца у читавој Грчкој, а у оно време “митрополит” Димитријадски. И он верује као овај незнабожац… дошао је да са радошћу изјави како имају ПОТПУНО ЈЕДИНСТВО ВЕРЕ! 
“Свештеник” Српске цркве Милош Весин, који такође себе назива “православним”, диригује хором састављеним од представника најразличитијих јереси.
Протестантска “свештеница” чита Јеванђеље – Господ даје власт Апостолима Својим (а преко њих и епископима и свештеницима): “Примите Дух Свети! Којима опростите грехе, опраштају им се; и којима задржите, задржани су” (Јн. 20,22-23). Снови о свештеничкој власти, епитрахиљу и… минђушама – све заједно…
Такозвани “православни” “епископи” и “свештеници” узимају учешће у овој “литургији” где су предстојатељи протестантске жене-“свештенице”.
“Свештени” излазак са заједничке литургије цркве лукавих. Предводи га протестантска свештеница Луис која весело поскакује у ритму тарамбука…
За њом иду протестанти и… они који себе називају “православнима”. Међу њима има и неких који изгледају као “духоносни старци”…
 
Тема овог међурелигиозног циркуса била је: “Дођи Душе Свети! Обнови сваку твар!! Али КАКАВ је то дух сишао на ову шаролику литургију? Дух Свети или некакав други дух (или духови)? На ово питање добијамо јасан одговор од недвосмисленог знака који је с времена на време показивао овај религиозни лидер са висине бине током свога религиозног скакања на крају заједничке литургије цркве лукавих…

trijumf sjedinjenja, papa i vart
Папа и Вартоломеј славе јединство
Догађаји које смо овде описали веома сажето, без детаља, веома јасно показују да све званичне цркве нису просто "православне цркве", него су то јеретичке “цркве” које припадају СВЕСВЕТСКОЈ јереси екуменизма. И такво чињенично стање се неумањује ако су неке од помесних цркава светског православља задржале стари календар јер оне саслужују и моле се заједно – сједињене су у истој тој СВЕјереси екуменизма – у цркви лукавих. Све те “цркве” које већ деценијама припадају свесветској Религији свих јереси не представљају и не могу бити православне!
spc ekumenizam
Српска званична црква активни је органски члан нове светске религије
Оне су јеретичке, и при томе припадају најгорој од свих јереси у историји човечанства – свејереси екуменизма! Такве јереси није било у читавој досадашњој људској историји. Свака појединачна јерес или лажна религија је неупоредиво мање опасна у односу на ту ЈЕДНУ ОПШТУ РЕЛИГИЈУ свих јереси и религија. “Цркве” које припадају тој СВЕЈЕРЕСИ никако се не могу називати “православнима” – оне су подорганизације цркве лукавих.



10 коментара:

Анониман је рекао...

Odličan KRATAK I JASAN tekst koji obuhvata bas sve! Svaka cast!
Uopste ovaj sajt je odlican!
Na sapasenje!

nevažeći је рекао...

Богу хвал и слава, ми се трудимо колико је могуће да приближимо сваком Србину Истинско Православље. И сам назив нашег блога о томе говори: СРБИН ИСТИНСКИ ПРАВОСЛАВАН!

Анониман је рекао...

Помало звучи као јеховини сведоци...

Анониман је рекао...

Lep tekst.

Анониман је рекао...

Bogu hvala i slava!Mudri otac Simeon Rukumijski je rekao: Necu da budem poslusan neposlusnom Vladiki!Mislim da nam je Gospod dao mogucnost da sami prosudimo o dobrom i zlu te tako treba samo ostati budan i drzati se Svetosavlja!!!

nevažeći је рекао...

Отац Симеон и даље помиње свог епископа, па није јасно како му је не послушан јер је помињање највиши вид органске свезе имеђу епископа и клирика који га помиње. Значи та веза НИЈЕ раскинута!

Друго: Шта је Светосавље? Екуменистичка блудница или непорочна невеста Христова - Црква православна?

На то треба обратити сву пажњу јер је СПЦ органски члан Светског Савеза Цркава и у општењу је са свим могућим екуменистима и новокалендарским расколницима на челу са Цариградском патријаршијом.

Ту је мудрост!

sofronije је рекао...

Браћо топло бих вам преопоручио да погледате ДВД слајдер о АНТИХРИСТУ који са зове « ОВАПЛОЋЕНО ЗЛО » траје два сата и у детаље описује догађаје који ће се десити приликом његовог доласка. Овај двд је благословио игуман манастира Кувеждин отац Варнава. Нема га на страницама интернета.
sofronije@hallsys.net

nada је рекао...

Dobro brate moj mili da li je ostao ijedan vladika koji tamo nije bio i koji se tome protivi,pa da idemo za njim.Crkvu cini vladika,klir i narod,pa ako ima takav jedan,da se okupimo oko njega.Zivim u Beogradu i idem u crkvu u kojoj je staresina javno rekao da dok je on tu,niko nikakve novine nece uvoditi,ali sta cemo sa vladikama,oni nsu izgubili strah Boziji,ako su ga ikad i imali/

serbiantrueorthodox је рекао...

Којег владику у СПЦ можемо сматратити чуварем и бедемом православља? Засигурно ни једног! Јер су везани кроз органско јединство - саборности и Светих Тајни (у смислу јереси: антисаборности и несветих тајни). Тако исто и комплетан клир СПЦ. Например, ваш старешина који мисли да је православан служи литургију и на њој помиње свог надлежног владику; Тај владика помиње цео сабор епископа и Патријарха, а Патријарх остале Патријархе и поглаваре, осталих омесних Цркава између осталих Цариградску патријаршију, новокалендарце, новопасхалце итд. - све у свему сви они су тесно повезани кроз евхаристијско општење. Уз то, СПЦ је убеђена екуменистичка црква и делом и рачју и органска је чланица Светског савеза Цркава.

Анониман је рекао...

ČUVAJTE SE BRAĆO SRBI PRAVOSLAVNI ,,,,OPASNO JE VREME DOŠLO ...DUZE VREME BIRAM GDE CU DA SE ISPOVEDIM ,,,ALI SMISLJAM DUGO I STAVLJAM NA PAPIR SVOJE GREHE KOJE SMATRAM DA SAM POČINIO I TIME UVREDIO GOSPODA ,,,ODJEDNOM SVE ...JER SE BOJIM DA ĆEMO IMATI VREMENA ,,,I OBRATITE PAŽNJU NA OLIMPIJSKE IGRE U LONDONU 21.12. 2012....KOGA ĆE TU DA VAZDIŽU ...E TO JE ONAJ ZAPISANI ...UPRAVO O ČEMU J OVDE REČ NA OVOM SAJTU ,,,DOBAR SAJT ZA POHVALU ZNAČI STRAŽARI SE KAKO JE ZAPOVEDIO GOSPOD NAŠ ISUS XRISTOS...OVIM KOMENTAROM ŽELIM DA POZDRAVIM SIMEONA IZ RUKUMIJE ...JOILA U U TIHOVANJU ,,,,SRMSKOG VASILIJA ....STEFANA IZ VELIKE REMETE ....DAĆE VALJDA GOSPOD U MEDJUVREMENU GDE DA ODEM NA PRAVU ISPOVEST ,.,,A VAMA BRAĆO U HRISTU ŽELIM MIR U DUŠAMA ...ZIDAJTE SVOJE HRAMOVE IZNUTRA ....GLEDA BOG DECU SVOJU ,,,BOG JE NAJVEĆI ...VOLIM VAS PRAVOSLAVNI ....