среда, 6. август 2014.

КО СЕ ПЛАШИ ЖИВОТНЕ БОРБЕ ЈОШ?


Пре неколико дана у Вечерњим новостима објављен је чланак о инцијацији деце у омладинсдинску масонску ложу. Шта то подразумева остало је под велом тајне, али собзиром на конотацију целог чланка очигледно је да је у складу са савременим светским трендовима, посебно имајући у виду поменута имена познатих и врло успешних чланова америчког друштва. Без обзира што смо захваљујући појединцима који су као деца били припадници исте те ложе ми деценијама страдали. Но, иницијација деце у масонску ложу у Србији представљена је у суперлативу.

Сутрадан већ, освануо је наслов у дневној штампи о неколико хиљада Јеховиних сведока који су „окупирали“ београдску Арену, са све децом, мајкама, бакама и осталим припадницима ове секте. Такође, није се могао избећи утисак да се кроз сваки новинарски чланак, без обзира на наслов провлачило нешто што је и ову секту покушавало да прикаже народу као неко надолезеће „добро“: „нису они такви као што се мисли да јесу, то су фини, мирољубиви људи, само имају мало другачију преставу о Богу у односу на нас. Немало потом искрсао је и трећи у низу наслов, који је приказивао извештај Стејт Департмента о правима верских заједница, које уистину цветају у Србији, а који се прилично побунио што Србија, односно Влада Србије преферира Српску Православну цркву у односу на остале верске заједнице, да не кажем секте (иако то и јесу).
Тој тихој побуни одмах су се придружили сви они редовни заступници нечијих права, углавном изопаченици и људи неспособни да у себи развију сопствену мисао, понављајући оно што им је усађено и плаћено да „мисле“.
Међутим да би оправдали своју плату исти ти који са поносом истичу како се на западу дечија права остварују тако што дечица од пет година, потпуно неспособна да схвате шта су, гурају у којекакве школе за „боље разумевање“ себе.
Другим речима, деца гледајући цртаће прикладне савременом испирању њихових малих мозгова, се у неком тренутку прерушавају, дечаци у девојчице или обратно, те њихови умно поремећени родитељи одмах помисле како су им деца хомосексуалци и да би били заиста у складу са савременим поремећеним западним вредностима, одмах ту децу уписију у хомосексуалне дечије кампове, да би се од малих ногу прилагодили „својој сексуалној орјентацији“.
Сем тих дечијих геј кампова и школа, Запад је препун којекаквих секти чија је орјентација педофилна, те тако врло често и „оправдано“ искорићавају децу у жртвене и сексуалне сврхе и то све под будним оком својих Влада које оправдавају те гнусне и девијантне особе и догађаје под паролом „права и слобода“.
Е, дакле особе које у Србији пропагирају такве злочине, испирање мозгова, искоришћавање деце у разноразне сврхе сада су нашли да се побуне против једне минорне организације, зилотске цркве, илити истинске православне цркве која је покренула један дечији камп у ком се деца обучавају за преживљавање, далеко од ТВ, далеко од градске вреве, савременог болесног света и у складу са природом.
Да би оправдали своје плате за ширење „мишљења“ о западним вредностима, али једним делом и у страху од надолазећих генерација који ипак нису „испрани мозгови“ нити чак ни делимично усађене информације „новог доба“ , сада су ти који подржавају жртвовање деце, хомосексуализам, содомију, педофилију, дигли куку и мотику против једног здравог дечијег кампа, каквих само у Русији има на стотине и које финансира Руска православна црква и расијанска власт.
Међутим у малој Србији, окупираној и дубоко зараженој пре свега тим безвредним бљувотинама које стижу са Запада, а касније и дебелом летаргијом, овакав један вид буђења је попут електро шока за чуваре и неговатеље свих болештина и свих замисливих и незамисливих облика девијације.
Побогу, па како је неком могло пасти на памет да одвоји своје дете од рачунара, (од Фарми, Великог брата и сличних гнусних емисија које финансира и одобрава ова власт а које су препуне ненормалних особа, зрелих за озбиљно испитивање и лечење), и пошаље га у природу да научи да преживи.
Шта ће му то знање, зар је потребно Србији таквих људи који ће у некој блиској будућности знати како да у немилој ситуацији преживе? Зар ће преостати оних којима мозгићи нису спржени, оних које ће моћи да мисле? Али како да мисле, када ће им та „грозна православна секта“ чија је парола „православље или смрт“ усадити ко зна какве „будалаштине“ у главу.
Ово су пароле тих незнабожаца за које је Бог спао са неба и дошао у Вашингтон да из њега просипа „мудрости“, а које сада не гледајући колико других секти хара Србијом, опасних због којих деца страдају и бивају заиста искоришћена тражи да се забрани овај мали камп, са незнатним (нажалост) бројем деце која ће имати прилику да у оваквим болесним временима нешто корисно и науче.
Њима је, западофилима, педофилима, хомосексуалцима, већином наркоманима и другим психичко болесним особама којима је пак неки трећи болесник који се домогао власти омогућио да слободно шетају светом, најбитније у овом тренутку да се из једне природне средине уклони неколико дечака и девојчица да им се одузме прилика да науче нешто корисно, а још грдније им је то што је укључена реч православље у све то, него да се са улице склони на хиљаде младих који под утицајем псеудовредности које су они просипали годинама уназад данас пропадају у канџама проституције, наркоманије, алкохола и сличних продуката који су пожељни код њихових послодаваца јер тако врло лако могу да манипулишу простим пуком.
Питање је сада каква је оцена шире јавности и сме ли народ Србије да учествује у тој хајци, или да подржи нешто што може вратити наду неким новим генерацијама, пре свега кроз одуховљење, кроз природу, кроз практична и корисна знања, или ће пасти под утицај оних сервисера који би радије од наше деце направили мале педере и лезбејке, неке будуће наркомане, безмислећа створења, психопате које губе сваки смисао свог постојања, ограничени у материјализму и савременом болесном свету изврнутих вредности, односно безвредности?!
Зашто је иницијација деце у масоне оцењена позитивно, посебно ако сви одлично знамо да се сва та тајна удружења базирају на оргијању и да се „тајна знања“ која они стичу налазе у добровољној проституцији, обртању новца, убиствима, искоришћавању свих, да је цео тај круг масонских постулата заснован на материјалном и безвредном елементу, а пре свега на задржавању моћи и власти по цену свега, посебно невиних живота. Управо њима живот не значи ништа! Док је православље и суштина овог кампа потпуна супротност томе.
Исто тако није ли секта Јеховиних сведока најобичнија мафија, која под велом лепих речи, наводне помоћи и искоришћавања слабости појединаца у тешким тренуцима пљачка своје чланове, који јој тобоже добровољно преписују имовину, вероватно под утицајем ко зна каквих сила и метода којима се ови баве.
Такође, зашто се нико не бави Харе Кришнама, Црном Ружом и још мноштвом страних секти које врло милитарно и уцењивачки делују и које уништавају не само појединца, већ читаве породице? Зашто се нико не побуни против свих врста изопачења које имамо на сваком кораку?
Зато што су те секте пожељне да тендециозно и спорадично раде на уништењу србског народа, на смањењу његовог броја, на уништавању исконских вредности на којима почива и ради којих се и одржава наш народ, и наравно да ће свима њима сметати један овакав камп који би могао врло брзо да добије на популарности и да се прошири. Шта би онда, радили ти страни промотери у Србији, када стасају нове мислеће генерације?
„Прпа гузи“, то је прави разлог ове хајке, западофилних болесника.

Весна Веизовић


2 коментара:

dzigi`s unikate је рекао...

Dragi moji,prvo oprostite mi sto mi trenutno ne radi cirilica,al bice opet.Drugo,HVALA SVIMA koji su digli hajku na vas,jer je ta hajka u mojim ocima kontraproduktivna po njih.Suskalo se,al vise tajno o Vama,al sad sigurno znamo da postojite,znamo mi koji se gnusamo ekumenizma i fariseja po hramovima nasih predaka,sad znamo gde ste,ko ste i da zastupate nasu iskonsku veru u kojoj nema mesta za krvopije srbskog naroda,gde rec: "za Krst casni i slobodu zlatnu" ima tezinu,I hvala Dragom Bogu da ste imali s kim da organizujete taj kamp,koji bi, moram da kazem,bio dobar i za malo starije.HVALA VAM STO POSTOJITE!i ako Bog dragi dozvoli da nas dogodine bude vise

serbiantrueorthodox је рекао...

Данас се у Србији сваки национално оријентисани грађанин малтене посматра као потенцијални ратни злочинац. Није далеко час, а то убедљиво показује исфабриковани скандал у вези Светолазаревог Православног Омладинског Кампа, када ће се истицање националне традиције проглашавати врхунским чином социјалне и политичке девијације и неприхватљивим контракултурним стремљењем. Омладински црквено-патриотски камп узведен је на осуђеничку столицу државног непријатеља „бр. 1“.