недеља, 26. децембар 2010.

Едукативни видео поводом јеврејског празника Хануке - ПОЖАР ХАНУКЕ



Ханука је ТАЛМУДСКИ ПРАЗНИК (а никако не Старозаветни како то многи мисле) који се вештачки намеће свим традиционално хришћанским народима и земљама као пандам Божићу. Ханука слави борбену победу јевреја и масакр својих непријатеља, а Божић слави рођење Бога, мир на земљи и међу људима добру вољу. Ханука свећњаке намећу свима следбеници екстремне интернационалне месијанске ционистичке организације "Хабад Лубович" где су хришћани принуђени да се понижавају јавно палећи јеврејски свећњаг - симбол анти - хришћанског Талмуда. Овај филм је посвећен тој теми.
Аутори овог видеа никако нису антисемити, али јесу антијудаисти, у том смислу што су противници религије засноване на Талмуду, религије која је љуто и отворено антихришћанска у својим основним веровањима (Било би крајње неумесно и богохулно овде цитирати наводе из Талмуда како би се показала његова антихришћанска природа). У том смислу и сви Апостоли и Оци и мученици били су антијудаисти, а такав мора да буде и сваки свесно верујући православни Србин.

6 коментара:

Анониман је рекао...

Хвала Богу што се неко усудио да каже нешто против Јевреја.Мислим да треба мало појаснити шта је Талмуд.То се не учи у школи.

Анониман је рекао...

Браћо Срби Православци ставимо прст на чело и замислимо се над овим злом које нас полако опкољава!

serbiantrueorthodox је рекао...

Овај филм није прављен против јевреја као народа јер има и јевреја хришћана него искључиво против антихришћанске религије Талмуда и глобалне завере интернационалног Ционизма - Новог Светског Поретка! Опростите.

Илија је рекао...

По мени је ово јасана репрезентација екуменизма све религијске заједнице су упалиле по свећу у спрези са политичарима а све то под капом Хришћаномрзитеља - талмудиста, јудаиста - циониста. Одвратно али и очекивано не треба се чудити треба само реаговати и бити свестан овог безакоња. Али која дрскост ових циониста па то је невероватно и то све због ЛАЖНОГ и НАЗОВИ геноцида у 2. Светском рату који нико не сме ни да помене у негативнвном контексту (за то се иде у затвор) ЛАЖНИ патријарх, ЛАЖНИ председник и ЛАЖНИ Срби који све ово ћутке подносе. ДОЛЕ С хАНУКОМ А МИ СЕ ОКРЕНИМО ЧЕКАЊУ И ПРОСЛАВЉАЊУ НАЈРАДОСНИЈЕГ ХРИШЋАНСКОГ ПРАЗНИКА РОЖДЕСТВА ХРИСТОВОГ. Илија из Ветерника.

Анониман је рекао...

Evo jednog interesantnog linka:
http://forum.verujem.rs/index.php?topic=17982.0
Mozda ste i vi medju prozvanima.

Анониман је рекао...

Браћо Зилотићи Христос по среди нас!

Одговор на екуменистичке смицалице и уопштавања са (не)верујем.рс форума. Речи светог Јована Кронтштадског:

+SVETI PRAVEDNI JOVAN KRONSTATSKI+(1908.)

"Istinite reci naseg Spasitelja Isusa Hrista glase: ko nije sa Mnom, taj je protiv Mene. (Mt.12,30)
Katolici, luterani, reformatori su odpali od Hrista i Njegove Crkve... ne postuju postove, iskrivljuju dogmate spasiteljske vere. Oni nisu sa nama, oni su protiv nas i protiv Hrista".


Дакле браћо, правимо попут отаца разлику између јеретичког клира и незнабожачких жречева и рабина (њих свети оци изобличују најоштрије и без икаквог улагивања), наспрам обмануте им пастве која то зловерје навијачки и слепо следи привучена оковима етнофилетизма и
сопствене богоборне традиције (према њима су свети оци из човекољубља у Богу чинили снисхођење зарад спасења њихових душа из окова богохуљења). Први заслужују изобличавање због свесне непокајаности и мржње према Христу, а потоњи снисхођење због несвесног греха и заблуда које се лече покајењем и уздањем у милосрђе Христово.