четвртак, 16. септембар 2010.

Нови блог - БОРБЕНО ПРАВОСЛАВЉЕ

На празник свечасног Успења Пресвете Владичице наше Богородице пуштен је у етар нови блог под називом БОРБЕНО ПРАВОСЛАВЉЕ - www.militantorthodoxy.blogspot.com 


Блог БОРБЕНО ПРАВОСЛАВЉЕ је подлистак нашег блога СрбинИстинскиПравославан и његов тематски садржај ће се бавити више "гласним" размишљањем и изношењем утисака православних хришћана старог кова - традиционалиста оданих Свештеном Отачком Предању, ревнитеља православног благочешћа о разним токовима и актуелностима везаним за одбрану православља и велику апостасију свејереси екуменизма.


Блог БОРБЕНО ПРАВОСЛАВЉЕ ће говорити, трубити и указивати на време у коме живимо и у каквој тешкој ситуацији се налази наше Свето Православље. Господ нека нас спасе од наступајућег зла које незадрживо покушава да потпуно уништи Свето Православље, коначно га протерујући у скривену пустињу спасења где имаше место припремљено од Бога (Откр. 12)



Топло препоручујемо свим читаоцима нашег блога СИП и наш блог - подлистак БОРБЕНО ПРАВОСЛАВЉЕ.

2 коментара:

Анониман је рекао...

Бог нек благослови молитвама Богородице и светих ову душекорисну борбу за свето православље.

Идеја је бриљантна, нек јој такав и исход буде.

Свака похвала и добро од Господа браћо зилотићи.

Анониман је рекао...

Slava tebi Gospode!

ne treba odstupati od istinskog i ispravnog puta i kad je najteže ne treba da posustajemo nego se treba naoružati, pa krvca nevernička prolijevati!

kako reče sveti velikomučenik prepodobni Hrizostom Bugaroubica: 'šest lopata šljunka, pa četiri cementa ali dobro pazi da se ne zajebeš' tako i mi treba da nadogradjujemo našu veru, da bude jaka kao kuća mog komšije Bobana, krao gradjevinski materijal pa sazidao pravi čardak, posle nisu mogli da mu sruše kuću kad sam dokazao pred sudom da nema dozvolu, nema to sad veze, on je raskolnik od zla oca i još gore majke, nego hoću reći da je vera pravoslavna jaka, ko udari u nas udario je u kremen kamen!

Nastavite sa bogougodnim radom za Gospoda našega!

rab Božiji Milić Biberović