понедељак, 8. април 2013.

Хоћемо Косово и Метохију, нећемо ЕУ!

Руска царска тробојка, Господ и натпис: Слава Русији!

Протест „Овако више не може“, који је прерастао у народни референдум ЗА Косово и Метохију у саставу Србије, а који је организовао покрет Двери, уз подршку патриотских покрета (НСП Наши, Српски Образ, Заветници, Равногорски покрет, Иницијатива Никад граница, Покрет за Србију, итд. ) и појединаца, ушао је у свој трећи дан.

Данас, испред Владе Србије, група верника Српске ИПЦ на челу са о. Нектаријем и игуманијом Ефросинијом прикључили су се ђацима, студентима, Дверима и другим патриотским организацијама који су већ три дана на Тргу републике поручивали: Хоћемо Косово и Метохију, нећемо ЕУ!
Новостјеничку игуманију интервјуише екипа немачке телевизије
 Окупили смо се данас сви, без обзира на верску или страначку припадност, јер ово није само протест цењених организатора покрета Двери, ово је протест слободне патриотске Србије, већинске Србије која одбија да робује Бриселу, баш као што је Србија 1914. године одбила да робује Аустроугарској!

Овим свепатриотским протестом извршен је притисак на владу Републике Србије и Бриселски ултиматум данас је званично одбијен. Једна битка је добијена али свакако не и рат. Треба наставити са свенародним патриотским притиском да се влада Републике Србије у наставку преговора држи следећих ставова:
1.Вратити се у оквире Устава Србије и Резолуције 1244, зауставити прављење границе са Косовом и Метохијом и признање тзв. независности Косова.
2.Одбацити уцене из Европске Уније и определити се за одбрану Косова и Метохије у саставу Србије.
3.Предложити повратак разговора о статусу Косова и Метохије у Савет безбедности Уједињених нација.
4.Затражити повратак руског војног контигента на Косово и Метохију ради безбедности српског народа.

Бранимо Србију - издаја неће проћи!

Нема коментара: