четвртак, 22. децембар 2011.

ХАНУКЕ: Анти - Божић, Београд 2011.




Среда, 21. дец 2011.

Молитвама и паљењу свећица у синагоги Сукат Шалом у Београду, којима су  Јевреји обележили други дан празника Хануке, присуствовали су врховни Рабин Израела Јона Мецге, председник Србије Борис Тадић и епископ СПЦ Иринеј Буловић.
Врховни Рабин Израела Јона Мецге, који је упалио прву свећицу, честитајући припадницима јеврејске заједнице у Србији Хануку, захвалио се председнику Србије Борису Тадићу на свему што је учинио за "његову нацију"...
Подсетимо се шта је Ханука и шта симболизује молитвено паљење Менора свећњака од стране истакнутих грађанских и црквених личности – представника традиционално хришћанских народа и држава. Тим поводом поново објављујемо филм наше продукције који смо први пут објавили прошле године у исто ово време.

Погледајте наш видео на ову тему:

13 коментара:

Srb-in је рекао...

A sta vise ocekujete od Judo-Masonskog poltronskog ateiste, Jugo-Ustasko kominternskog "pedigrea". Covek koji nema veru,ni narodnost, niti na bilo koji nacin predstavlja narod u drzavi kojom (trenutno)"vlada"!

Анониман је рекао...

Pa kako mozete da objavljujete ovakve komentare (Srb-in)? Predsednik je zakonito izabran, on je simbol drzave, poput himne i zastave. Vredjati njega (dok je voljom naroda sef drzave) znaci vredjati drzavu Srbiju. Kakav smo bre to narod? Zato nam nikad, nikad nece biti bolje, a verovatno cemo vremenom izgubiti i ovo malo Srbije sto nam je jos po Bozijem dugotrpljenju ostalo.

serbiantrueorthodox је рекао...

Коментар јесте непријатан и неумесан али и сама власт у Србији од Титове па на овамо је неумесна и на силу наметнута Србији и Српском народу. Једино легитимно и од Бога благословено државно уређење у Србији као православној држави је непарламетарна монархија. Демократија и комунизам су нама страни и суштински су за Србију деструктивни системи који су само две стране истог новчића.

Анониман је рекао...

Pitanje je i dali se aktuelni predsednik imoze nazvati legitimno izabranim ili nam je vise naturen poput kukavicjeg jajeta jer je ocigledno da sve radi protivno interesima Srbskog naroda i njene drzave.Tako da ni ovo nista neiznenadjuje.

Srbin ija је рекао...

Bre, ovaj gore anoniman..., vredja zdrav razum. Kakav smo bre to narod...? Ko je, i kako, Tadicija ovlastio da skrnavi i izdaje Srbski narod, Srbsku veru i Srbsku drzavu.Po zaduzenoj "volji naroda", treba i njemu suditi za veleizdaju i prevaru Srbskog naroda. Ako to ne uradimo, zato nam nikad nece biti bolje, jer to ni Bog nece vise trpeti!

serbiantrueorthodox је рекао...

Свети Јован Златосусти o синагоги каже:
Пошто појединци сматрају синагогу местом достојним поштовања, то је неопходно да се каже нешто и против њих. Због чега ви уважавате то место, када сте дужни да га презирете, да га се гнушате, да бежите од њега? У њему се, рећи ћете, налазе закон и пророчке књиге. Па шта ако је то тако? Зар треба да буде свето свако место где се налазе те књиге? Уопште не! Ја управо због тога посебно мрзим синагогу и гнушам је се, јер имајући пророке жидови не верују пророцима, читајући Свето Писмо, не примају његово сведочанство, што је својствено људима који су злобни у највећој могућој мери.
Како се ви можете састајати у једном месту са људима ђавоиманим који у себи имају толико нечистих духова васпитаних у крвожедности и убиствима и не ужасавате се? Треба ли са њима уопште да се поздрављате и да разговарате? Исто тако не треба ли да их избегавате као од свеопште заразе и ране целе васељене?
Наравно, Жидови ће рећи да се и они поклањају истоме Богу. Међутим, то није истина: нико од Жидова се не поклања Богу. Ко то говори? Сам Син Божији: Не знате ни мене ни Оца мога; када бисте знали мене знали би сте и Оца мога (Јн.8.19). Какво се поузданије сведочанство веће од овога може навести?
Синагога је склониште за демоне, а правилније је рећи, не само синагога већ и саме душе Жидова.
Ако ви сматрате истинитим Јудејство, зашто онда оптерећујете собом Цркву?

serbiantrueorthodox је рекао...

Свештеномиченик Николај Жички и Охридски

Отац мој, Отац ваш! Говорио је Господ Христос кад је у човечјем телу ходио међу људима. Отац небесни, Отац је светлости и сваког добра. Отац Христов, отац је и свих христијана, све деце Христове. Милион пута Христос је називао Оца свога Оцем и својих апостола и свих својих следбеника. Отуда и сви људи и сви народи, који су се крстили у име Христово, признали су вечнога Бога Оца за свога Оца, по откровењу Сина Божјег Исуса Христа и по надахнућу Духа Светога. Још је заповедио Господ: Оцем не зовите никога на земљи, јер је у вас један отац који је на небесима (Мат. 23,9).

Ето тако је говорио Господ о Оцу оних који су Њега послушали и Њему последовали, о Оцу од кога је Он рођен и од кога Дух Свети исходи. На супрот томе Оцу светих постоји и отац таме и злобе, и томе оцу приволели су се сви противници Христови, сви противници светлости, сви противници љубави. Тај отац мрака и злобе и мржње јесте ђаво. Њему су се приволели били старешине жидовског народа у време Бога во плоти. Иако то они нису ни знали ни признавали, свевидећи Христос је видео и посведочио им: Ваш је, вели, отац ђаво, и жеље оца својега ви хоћете да чините (Јов. 8,44). Јер вели опет, кад би Бог био отац ваш, ви би љубили мене, пошто ја од Бога изађох и дођох (Јов. 8,42).

Али многи Јевреји нису примили те речи, него су били устали против Христа, и погазили га и умртвили, на своју вечну смрт. Заслепљени сатаном као и Јуда они нису видели Бога у Христу. Задахнути смрадним духом сатане они су Христа судили и убили. И поврх свега они су се показали гори противници Божји него ли незнабожац Пилат, јер су у јарости злобе своје изрекли ону страшну реч: Крв Његова на нас и на децу нашу! Тако је та невина крв постала бич који их гони као стоку кроз векове из земље у земљу, и као огањ који сагорева сва њихова слагалишта сплетки против Христа. Јер тако их учи ђаво, отац њихов. Ђаво их је научио како да устану против Сина Божјег Исуса Христа. Ђаво их је учио кроз све векове до сада како да се боре против синова Христових, против деце светлости, против следбеника Јеванђеља и живота вечнога.

У току векова они који су распели Месију Господа Исуса Сина Божјега створили су од Европе главно бојиште против Бога, а за ђавола. То је данас главно бојиште Жидовско и оца жидовског ђавола против Оца небесног и против Сина Његовог Јединородног, од Деве оваплоћеног и против светиње Духа Светога.

(Следи наставак)

serbiantrueorthodox је рекао...

Наставак:
То Европа не зна, и у томе је сва очајна судба њена, сва мрачна трагедија њених народа. Она пре свега не зна чија је. Онда она не зна ко јој је пријатељ, а ко непријатељ. Она не зна кога да зове Оцем а кога Сином, због чега је попљувано у њој очество и синовство, родитељство и чадство. Она ништа не зна осим оног што јој Жидови пруже као знање. Она ништа не верује осим оног што јој Жидови заповеде да верује. Она не уме ништа да цени као вредност док јој Жидови не поставе свој кантар за меру вредности. Њени најученији синови су безбожници (атеисти), по рецепту Жидова. Њени највећи научници уче да је природа главни бог, и да другог Бога изван природе нема, и Европа то прима. Њени политичари као месечари у заносу говоре о једнакости (игноранцији) свих веровања и неверовања, тј. оно што Жидови хоће и желе, јер им је потребно прво да се изједначе законски са хришћанством, да би после потисли хришћанство и учинили хришћане безверним, и стали им петом за врат. Сва модерна гесла европска саставили су Жидови, који су Христа распели: и демократију, и штрајкове, и социјализам, и атеизам, и толеранцију свих вера, и пацифизам и свеопшту револуцију и капитализам и комунизам. Све су то изуми Жидова, односно оца њихова ђавола. И то је све у намери да Христа понизе, да Христа пониште, и да на престо Христов ставе свог јеврејског месију, не знајући ни дан данас да је то сам Сатана, који је отац њихов који их је зауздао својом уздом и бичује их својим бичем.

Браћо моја, што Жидови тако чине против Бога Оца и Сина Божјег Господа Исуса Христа то није ни мало за чуђење. Јер је сам Господ Христос видовити и непогрешни, рекао да је отац њихов ђаво и да они чине сласти оца свога. Али је за чуђење, да су се Европејци, крштени и миропомазани, потпуно предали Жидовима тако да жидовском главом мисле, жидовске програме примају, жидовско христоборство усвајају, жидовске лажи као истине примају, жидовска гесла као своја примају, по жидовском путу ходе и жидовским циљевима служе. То је за чуђење у наше време, и ништа више у свету. Све друго је мање важно или неважно. Али је најважније како је хришћанска Европа постала слушкиња Жидова и како је отпала од Оца светлости и признала ђавола за свога Оца у свима мислима и жељама и делима својим. О томе да мислите, браћо Срби, и у вези с тим да исправљате пут свој пре својих мисли, жеља и дела. Да се не нађете као синови сатански! Нека вам је Христос у помоћи. Амин.

Из књиге: КРОЗ ТАМНИЧКИ ПРОЗОР
Поруке српском народу из логора Дахау
Глава: LXXVII

Анониман је рекао...

Онима који имај уши да чују и очи да виде њима је све јасно. Мислим да коментар који је изазвао комешање није неумесан, него је нажалост истинит и болан (нажалост јер би требало да је другачије).

Анониман је рекао...

Овом чланку није место на овде, него на блогу Борбено Православље. Само у томе је проблем...

Srb-in је рекао...

NEPRIJATELJE VERE I OTACATSVA TREBA NA SVAKOM MESTU PROZIVATI I SATIRATI! Samo ovoj judeo/masonskoj zmiji, sto je (trenutno) zaposela Srbsku zemlju i narod nije mesto ovde niti bilo gde drugo, a sigurno nije tamo gde se slikajuci promovisao sa slugama antihrista i dzelatima Srbske Vere i Otacatsva!A odavde je i pocelo "borbeno Pravoslavlje"!

Анониман је рекао...

Okanimo se ljudi vise judeo/masonske zavere, gledajmo svoje duse i njihovo spasenje! To je jedino vazno!

Анониман је рекао...

Anoniman... A kako ti msislis to spasiti, ako nam isti uniste, veru, crkvu i slobodu. Vreme je nastupilo da se u jednoj ruci nosi krst a u drugoj mac. KRST PRAVEDNI MAC VODI A MAC KRST PRAVEDNO BRANI! JER GOSPOD NECE DOCI DA DONESE MIR, SVIMA, NEGO MAC DA OCISTI ZLO!