понедељак, 26. јул 2010.

Рекламни плакат за наш блог: БОРБА ДО КРАЈА!

6 коментара:

serbiantrueorthodox је рекао...

Направите копије овог плаката и ширите их међу вашим рођацима, пријатељима, сарадницима и студентима!

ЈОВАН БАТАЈНИЧКИ је рекао...

Одлична идеја, благодарим редакцији на овим подухватима које подстичу на ревност и неустрашивост која треба да буде својствена истинским чедима Цркве и Отачаства.

Огњен НС је рекао...

СРПСКА СЕ ТРУБА С МИКУЉА ЧУЈЕ СРБИНА СВАКОГ ДА ОБРАДУЈЕ...
ЗА ВЕРУ И ОТАЧАСТВО......

Анониман је рекао...

Ваши плакати су заиста освежење и укрепљење. Дуго православље није обраћало пажњу на пропагандну рекламу. Уз добар дизајн ови плакати и те како могу допринети ширењу православних идеја у широким народним масама. Визуелно и текстуално кратко и јасно је најача порука! Ово је нашем народу веома потребно! Наставите само у том правцу!

Анониман је рекао...

Ovo je po mom misljenju najjaci i najjednostavniji plakat.Moj favorit za plakat.A sto se tice svetitelja - mislim da oni ne bi trebali da se u vidu plakata lepe po gradu gde bi moglo doci do toga da ih neko prelepi ili pocepa ili nedaj Boze naruzi nekako...greh bi bio i sa vase i sa one druge strane koja "ne zna sta cini".Gresan smo narod ,slabo smo decu naucili sta je svetinja ...
Prastajte meni gresnom i svako dobro vam od Gospoda.

Анониман је рекао...

Питање за редакцију. Може ли се препоручити емисија постављена на ју тубу " Православље и нови светски поредак " са Небојшом Крстићем на гостовању или "Архив душе "? Мени се лично допадају. Небојша је био човек са харизмом и јаким државотворно политичким потенцијалом . Велика је штета сто смо га изгубили. Мислим да би у најмању руку врло благонаклоно гледао на Истинско Православље. Hvala.